Kennismaking Plannen

 

Boost je bereik met mijn 7-daagse live social media challenge

Je weet dat je meer uit je social media kunt halen, maar je hebt een stok achter de deur nodig

Je neemt het je echt elke week weer voor, meer posten op social media om nu echt een spot te claimen als specialist op Instagram, LinkedIn of TikTok. 

Hoe goed je voornemens en je planning ook zijn, er lijkt altijd wat tussen te komen. Een klant met een verzoekje, ja dat gaat toch gewoon weer voor! Logisch toch? Daarvan kan de verwarming aan deze winter.

Maar je weet dat er meer uit je bedrijf te halen valt als je nu écht even aan de slag gaat met je socials.

En je wil af ook wel wat praktische tips. Want wat is nu handig om te doen in jouw situatie? Waarmee gaat je account groeien en hoe ga je meer verkopen aan je volgers? Het antwoord op deze twee vragen is niet hetzelfde; je hebt verschillende strategieën nodig voor verschillende doelen.

Tijdens deze gratis 7-daagse krijg jij die stok achter de deur om nu alles wat je weet ook echt in de praktijk te brengen. En alles wat je niet weet? Dat kun je vragen! Met 10+ jaar ervaring als social media marketeer help ik je graag verder!

 

Door mee te doen aan deze challenge

Heb jij een stok achter de deur om nu écht aan de slag te gaan met jouw content. Na de challenge heb je een systeem om dit ook echt vol te houden, heb je de kennis om van jouw social media een leadmagneet te maken én zijn er waardevolle connecties opgedaan met andere ondernemers.

Hoe ziet deze challenge eruit?

 

In totaal zijn er vier  sessies om jou die stok achter de deur te geven. Ook is er een online community waar we accountability en feedback momenten hebben. Daarnaast deel ik ook een dosis kennis met je en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen!

In het kort krijg je:

🔥 Vier sessies om het social vuurtje echt in je aan te wakkeren. Deze sessies zorgen voor een dosis inspiratie zodat jij ook echt zin krijgt om te posten.

🔥 Een stok achter de deur, nu ga je het echt doen!

🔥 Opdrachten en oefeningen om je creativiteit (nog meer) aan te wakkeren.

🔥 De tools om meer content in minder tijd te maken!

🔥 Dagelijkse accountability check-ins.

🔥 Dagelijkse mogelijkheid tot coaching via de community.

🔥 Een echt moment om aan je bedrijf te werken in plaats van in je bedrijf.

🗓️ De challenge start op 20 november en duurt tot de 26e. 

Ja ik doe mee aan deze challenge!