Van Likes naar Leads

Een Masterclass in Content Marketing

 

Yes! ik wil meedoen aan de masterclass

🤓

Wil jij een succesvolle contentstrategie opzetten voor jouw bedrijf? Wil jij van likes en volgers nu ook echt leads en klanten maken? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis masterclass

 Wat zit er in deze masterclass?

--

Wil jij jouw likes en volgers nu ook echt omzetten in leads?

Tijdens de toffe masterclass "Van Likes naar Leads: Een Masterclass Content Marketing" deel ik met jouw mijn framework om een succesvolle content strategie op te zetten

Het wordt echt te gek! In 30 minuten loop ik je door mijn framework heen zodat jij je eigen succesformule kunt opzetten."

Geen scripts of vooraf bepaalde teksten, maar puur en authentiek advies, zonder verkooptrucjes of een ellelange pitch over mezelf. Gewoon gedegen marketing advies en een framework waarmee je direct aan de slag kan.

Beloofd!

 

🔥 30+ minuten masterclass over content marketing voor alle social media kanalen

In deze masterclass bespreken we wat succesvolle content marketing maakt. Hoe moet je posten? En hoe zet je volgers en likes om in omzet?

Deze masterclass gaat niet specifiek over één social media kanaal, het een succesformule voor een kanaaloverstijgende strategie. 

Hier heb ik een simpel 3-staps framework voor. In deze masterclass loop ik door dit framework heen zodat jij direct aan de slag kunt met jouw content marketing. 

 

🔥 Prikkelende opdrachten om tot betere content te komen 

 

Tijdens deze masterclass krijg je ook opdrachten om actief aan de slag te gaan met de stof. Ik stel je prikkelende vragen die ervoor zorgen dat jij betere content gaat maken om de juiste klanten aan te trekken! 

🔥 BONUS: De blauwdruk voor een succesvolle salespagina & Instagram Essential Bundel

 

Goede social media stuurt je natuurlijk uiteindelijk naar een salespagina, maar hoe maak je deze? Om na de masterclass ook de volgende stap te zetten krijg jij gratis de blauwdruk voor een succesvolle pagina erbij! 

Daarnaast krijg je mijn stappenplan om leuke captions te schrijven op Instagram + een gids om stories te maken waar mensen naar blijven kijken. Zo kun je alles wat je hebt geleerd in de masterclass goed uitproberen (en een aantal van deze tips gelden ook voor andere social media 😉)

Yes! ik wil meedoen aan de masterclass

🤓

Wil jij een succesvolle contentstrategie bedenken voor social media? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis masterclass