Claim jouw gratis exemplaar

Een Blauwdruk: De Perfecte Salespagina   

Download jouw exemplaar

Meld je aan voor de online marketing nerd e-maillijst en ontvang de salespagina blauwdruk t.w.v. 59,95 gratis!

Ik ga zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om, je kunt hier meer over vinden in mijn privacyverklaring

Loop jij vast bij het schrijven van een sales pagina voor jouw product of dienst? Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd, van copywriters die je toon niet goed begrijpen tot een AI-tool die ook niet deed wat het beloofde?

 Dan ben je waarschijnlijk op het punt beland waarbij je denkt "dan moet ik het toch maar zelf weer doen..."

Of misschien wil je het gewoon graag zelf kunnen. Kan jij best leuk schrijven maar lijkt het maar niet tot verkopen te komen op je pagina... 

 De afgelopen 10 jaar ben ik verschillende varianten op dit probleem tegen gekomen bij mijn klanten. Als online marketeer help ik ondernemers hun diensten beter verkopen online. En een sales pagina? Dat is voor mij dagelijkse kost! Alle ervaringen van de afgelopen 10 jaar heb ik gebundeld in deze blauwdruk voor het schrijven van een vet goede sales pagina! 

Wat ga je leren?

In dit e-book leer je alles over een succesvolle opbouw als het gaat om salespagina's. Ik vertel je de theorie en leg uit waar de nuances zitten, want natuurlijk is er ook ruimte voor jouw eigen creativiteit!

Daarnaast leer ik je hoe je jouw salespagina zo inricht dat hij servicegericht is. Zo ben je meer bezig met helpen en minder met het "harde verkopen".

  1. Een framework en theorie over ieder onderdeel: In dit e-book krijg je een framework voor de opbouw van een salespagina. Daarnaast leg ik uit waarom dingen in die volgorde staan, zodat jij zelf de juiste beslissingen kunt maken met de kennis van een marketeer die al 10 jaar in het vak zit.
  2. Oefeningen die jouw creatieve vuurtje aanwakkeren: Iedereen kan leren om leuk en creatief te schrijven. Om dat vuurtje in jou aan te wakkeren, heb ik vragen en oefeningen in dit e-book verwerkt waar jij direct mee aan de slag kunt.
  3. Schrijftips voor de beste salespagina: Tot slot deel ik bij ieder onderdeel schrijf- en structuurtips, zodat jij echt betere salespagina's gaat schrijven!

Als jij de stappen in dit e-book volgt, ga jij salespagina's schrijven die echt resultaat opleveren. Dit gaat je tijd en geld schelen, omdat je geen dure copywriter meer hoeft te betalen of telkens een nieuw webinar moet volgen om te kijken of je misschien toch iets fout doet.

Zo kun jij jouw (online) diensten met zelfvertrouwen promoten op een manier die bij jou en je bedrijf pas!

 

Download jouw exemplaar

Meld je aan voor de online marketing nerd e-maillijst en ontvang de salespagina blauwdruk t.w.v. 59,95 gratis!

Ik ga zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om, je kunt hier meer over vinden in mijn privacyverklaring

Over mij

Ik ben een online marketeer met 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle marketingstrategieën voor kleine tot middelgrote dienstverlenende bedrijven. Met een praktische benadering van marketing heb ik al tal van bedrijven geholpen hun online reputatie te verbeteren, de verkoop te verhogen en een loyaal klantenbestand op te bouwen.

Mijn uiteindelijke doel is om online marketing toegankelijk te maken voor alle ondernemers, zelfs degenen die zich geïntimideerd voelen door alle nieuwe technologie of het online landschap.