Kennismaking Plannen

 

Money Making Content - Mastermind

Je weet dat het mogelijk is: klanten uit social media halen 

Misschien heb je hier en daar weleens een offerteaanvraag via social media gekregen. Maar als je ziet dat anderen de ene na de andere klant binnenhalen met (ogenschijnlijk) slechts een paar posts, vraag je je af waarom het bij jou niet zo lijkt te werken. Het lijkt eerder een gelukstreffer als het weer eens lukt.

In mijn "Money Making Content Mastermind" gaan we dit probleem bij de wortel aanpakken. Samen met een selecte groep ondernemers zullen we ontdekken hoe jij sociale media kunt omvormen tot een leadmachine voor je bedrijf.

Let op! Deze mastermind is alleen bedoeld voor ondernemers en zzp'ers die minimaal¬†‚ā¨2.000 omzet per maand uit hun bedrijf halen. Het maakt niet uit als je nog niets met social media doet, maar de basis van je bedrijf moet al staan.¬†

 

 

Na deze mastermind sessie

Heb jij een duidelijk beeld hoe je van jouw social media een leadmachine kunt maken en heb je een dosis inspiratie om direct alle tips toe te passen op jouw kanalen.

Wat is een mastermind?

 

Een mastermind een groep ondernemers die bij elkaar komt om te "masterminden" over een bepaald onderwerp. Het is een krachtig instrument om jouw zakelijke succes naar nieuwe hoogten te tillen. In de "Money Making Content Mastermind" gaan we samen een reis maken om jouw social media aanwezigheid te optimaliseren en te veranderen in een ware leadmachine voor je bedrijf.

  • Op een interactieve manier Leren: In deze¬†mastermind krijg je toegang tot waardevolle kennis en strategie√ęn om social media effectief te gebruiken voor het genereren van leads en het vergroten van je omzet.

  • Ondersteuning: Je staat er niet alleen voor. De community¬†van mede-ondernemers zal je ondersteunen, motiveren en je helpen problemen om te denken en kansen te cre√ęren.

  • Netwerken: Je bouwt relaties op met gelijkgestemde ondernemers,¬†daar kan natuurlijk altijd een mooie nieuwe samenwerking uit ontstaan!

 

 Wanneer? Deze mastermind vindt plaats op  20 november om 14:00.

Ja ik doe mee aan deze mastermind!