Kennismaking Plannen

 

Gratis Masterclass

Van Likes naar Leads: Krachtige Social Media op een manier die bij je past

Marketing op een manier die bij je past

Ben jij een gedreven ondernemer die snakt naar wat extra magie op social media? Wil je niet alleen likes verzamelen, maar deze omzetten in loyale klanten die bereid zijn om te betalen?

Ik hoor je!

Ik ben hier om met jou mijn succesformule te delen tijdens de te gekke masterclass "Van Likes naar Leads: Krachtige Social Media op een manier die bij je past".

En raad eens? Geen scripts of vooraf bepaalde teksten, maar puur en authentiek marketingadvies, zonder die vervelende verkooptrucjes.

Beloofd!

📅 Mark your calendar! Op [datum] om [tijd] gaan we samen op avontuur. We duiken dieper in de wereld van social media en ontdekken hoe we jouw bedrijf naar het volgend level kunnen tillen. Geen saaie kost, maar interactief, leuk en bomvol tips en tricks die ik door de jaren heen heb verzameld als creatieve marketeer. Ik deel mijn geheimen voor succes met jou en laat je zien hoe je die gewenste likes kunt transformeren in echte betalende klanten.

Yasss!

Wat kun je verwachten tijdens ons waanzinnige webinar? Nou, dit is nog maar het begin:

🔥 We beginnen met een definiëren van wát goede social media marketing nu echt betekent en ik geef je een framework waarmee je kunt werken.

🔥 We brainstormen over het creëren van content die jouw bedrijf weerspiegelt. Geen saaie copy-paste van anderen, maar teksten die passen bij jóuw bedrijf en wat jij wilt uitstralen. Authentieke marketing all the way!

🔥 Natuurlijk heb ik een paar strategieën achter de hand om jouw bereik en betrokkenheid te vergroten. Weet je, het draait niet alleen om het aantal likes, maar om de juiste interactie met jouw publiek. Let's make it count!

🔥 En dan het belangrijkste: leads genereren en conversies stimuleren. Ik heb een aantal praktische tips en hulpmiddelen waar jij mee aan de slag kunt om die likes om te zetten in echte klanten die staan te trappelen om met jou in zee te gaan. Ka-ching!

En het beste van alles? Je kan het hierna op JOUW manier doen. Geen strakke scriptjes of voorgekauwde teksten, maar marketing die echt bij jou en jouw bedrijf past. Samen gaan we jouw unieke stijl naar voren brengen, zonder concessies te doen aan authenticiteit. Let's break free from the ordinary, shall we?

Bonus: iedereen die zich nu inschrijft ontvangt ook gratis het e-book vet goede sales pagina's schrijf je zo! Dé blauwdruk voor het schrijven van sales pagina's die converteren.

🔗 Wacht niet langer! Het is een gratis masterclass maar er zijn wel maar een beperkt aantal plekken. Reserveer snel jouw plekje via het onderstaande formulier, voordat deze plekjes op zijn. Wees er snel bij, want geloof me, dit wil je niet missen! 

 

Yes ik ben erbij!