€175,00 EUR

Zorgeloos zichtbaar worden

Online marketing, je weet dat je er wat mee moet. Maar iets houdt je tegen om online te posten. Inhoudelijke kennis van wat je nu precies moet posten, op welk kanaal en welk tijdstip. Daarnaast wil je het ook direct goed doen, social media is openbaar dus je wil liever niet publiekelijk voor aap staan met "net niet" content. 

Snap ik, als content marketeer heb ik de afgelopen jaren veel ondernemers geholpen bij het winstgevend maken van hun online marketing op een manier dat ze het zelf nog leuk vinden ook! 

Al deze kennis en kunde heb ik in dit online programma gebundeld. Zo kun jij aan de slag met de kennis van een expert voor een fractie van de prijs voor een 1-op-1 samenwerking. 

 

Hoe werkt dit online programma?

Er is natuurlijk een groot aanbod aan online programma, iedereen geeft zijn programma op een andere manier. Alle lessen zijn bij mij zowel te lezen als te luisteren (met of zonder video), zo is er voor iedere leerstijl een manier om de informatie te verwerken. Daarnaast is er een online community en wekelijkse live-sessies om je vragen te stellen.

 

Het start met de inschrijving

Wanneer jij je inschrijft voor het programma kun je direct betalen, na betaling ben je officieel ingeschreven en kun je direct alle content voor de komende 6 weken bekijken. Dit kan zowel op je computer als via een app op je smartphone. 

 

Wekelijkse live-sessies over het weekonderwerp

Je kunt de content van het programma op je eigen tempo afwerken, wel hou ik de weekonderwerpen aan voor de verschillende live-sessies in de community. Deze worden opgenomen, dus ben je er nog niet aan toe kun je ze altijd op een later moment terugkijken!

 

Theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden en best-practices

Elk weekonderwerp heeft een stuk theorie, praktijkvoorbeelden en best practices zodat je niet alleen leert uit "de boekjes" maar ook juist leert hoe al deze theorie in de praktijk wél en niet werkt. 

8 Jaar ervaring met verschillende branches in één programma

Sinds 2015 werk ik al als online marketeer. Van het MKB tot aan de Zuidas en van coaches tot dienstverleners en e-commerce bedrijven, ik heb al heel wat ondernemers naar een volgend level in hun online marketing geholpen. Al deze kennis bundel ik nu in deze training.

Normaal kost een 1-op-1 coachingstraject bij BMD Media  €1250,- voor de eerste 6 weken. In dit traject zetten wij samen een fundament voor je neer. Dit doen we ook in deze training en daarnaast krijg je ook nog alle tips, tricks en info om je strategie daarna verder uit te bouwen. 

Deze training is voor iedereen die een vliegen de start wil maken met online marketing of voor ondernemers die al even bezig zijn maar eigenlijk niet echt een plan of strategie hebben.